Bli keramiker för en helg

228

Känn doften från keramiken i verkstaden tillsammans med känslan av att tiden stannat upp.

Den idylliska torparmiljön skapar en stämning som föder lugn och inspiration när den erfarne keramikern Katia leder dig genom dagar fyllda av kreativitet och skapande. Detta i kombination med boendet på vår hälsingegård.

 

 

Det spelar ingen roll om ni är nybörjare eller redan kan en hel del. Gruppen är liten, vilket medför att alla hinner med att utveckla sig optimalt utifrån sin egen kunskapsnivå.

Katia är utbildad keramiker med mångårig erfarenhet och i hennes verkstad finns all utrustning som behövs. Under hennes personliga handledning får du jobba efter dina egna idéer eller, om du så önskar, få inspiration av henne.

Vi använder oss så långt det är praktiskt möjligt av lokalproducerade och ekologiska produkter.

Följande upplägg gäller för grupper om 3- 4 personer. För annat antal vänligen kontakta oss för offert.079

Dag 1

Från kl 15.00 Ankomst Hälsingegård Hisved

Middag går att köpa till.

Dag 2

08.15 Frukosten står framdukad

Ca kl 09.30 När du avnjutit en god frukost går ni en kort promenad till Katias keramikverkstad 800 m bort. Där visar hon er gården, djuren och butiken innan ni intar den gemytliga verkstaden och kursen startar ca kl 10.00.

Lunchen serveras när ni känner att ni börjar bli hungriga och ni har tillgång till fika när ni önskar.

030 (2)

Kursdagen avrundas omkring kl 16.30 med en promenad tillbaka till Hisved.

Middag går att köpa till.

Dag 3

Frukosten serveras kl 08.30 och därefter går ni till Katia och fortsätter ert skapande fram till kl 14.00 med en paus för lunch.

Katia färdigställer sedan dina alster och skickar dem till dig via post för självkostnadspris. En avgift för porto samt 100:-/kilo för bränning, material och arbete tillkommer.

 

Pris från: 3 290:- inkl moms

bloms (2)