Vi erbjuder Bo på Hälsingegård eller längre tids boende med självhushåll i vår bryggstuga byggd på 1840-talet. I huset finns två sovrum med två sängplatser i varje rum, totalt 4 sängplatser. Om ni är ett större sällskap kan vi ställa in extra sängar.

I boendet ingår frukost, sänglinne, handduk och en guidning av gården. Frukosten dukar du själv fram när du önskar. Tillgång till gemensamt kök, toalett från 1993 med dusch och tvättmaskin samt tv-rum.

Vuxen: Dubbelrum 1190:-/rum och dygn

Bryggstugan

Bryggstugan

Barn under 15 år: 250 kr/dygn

Självhushåll innebär att ni hyr hela huset och har det för er själva.
Veckohyra: 5000 kr
Tillval vid självhushåll:
Sänglinnen + handdukar: 50 kr/person
Städning: från 950:-

Köket, badrummet och tv-rummet är tillsammans med gratis Wi-Fi anpassade till dagens bekvämligheter samtidigt som 1800 talets livsmiljö speglas i sovrum, festsal och hallar.

På markplan finns ett stort kök som är utrustad med en klassisk gammal bakugn och används som bakstuga när stugan inte är uthyrd.

Du har fri tillgång till kaffe/te och möjlighet att laga mat.

Meddela eventuella allergier i samband med bokning.


Mormorskammaren

Mormorskammaren1

På första våningen med utsikt mot åkrarna och den smala landsvägen ligger Mormorskammaren. Väggmålningar med marmorering i originalskick, golv med breda träplankor, en dubbelsäng och en (ej eldningsbar) öppen spis ger rummet en härlig känsla.

Pris: 1 190:-/rum och natt.


Pigkammaren

På andra våningen ligger Pigkammaren, inredd med väggar av pärlspont och två sängar. Takhöjden är låg och ger rummet en mysig känsla.

På andra våningen ligger Pigkammaren, inredd med väggar av pärlspont och två sängar. Takhöjden är låg och ger rummet en mysig känsla.

Pris: 1 190:-/rum och natt.