Våra rum

Dörren in till festsalen

Hallen har sina gamla traditionella väggmålningar kvar.

Sovkammaren på nedervåningen. Den öppna spisen används inte men ger en härlig känsla av svunna tider.  Väggarna kvar sina gamla målningar från 1800-talet.

Bord och stolar i festsalen

Den stora festsalen har gott om utrymme för möten, fester och gästers glada skratt. I den gamla öppna spisen står en stor kamin som värmer rummet under den kalla årstiden. Öppna spisen festsalen

I bakstugan finns också ett enkelt kök.

Vi har inrett och återskapat den gamla bakstugan så att den fungerar både som enkelt kök och bakstuga. Bakugnen hade förfallit under nästan ett halvt århundrade. Ivar och Kersti renoverade den i början av 1990. Där bakar vi vårt uppskattade tunnbröd och då och då bakar fantastiskt goda pizzor.

För er som övernattar en längre tid finns det möjlighet att hyra ugnen för eget pizzabak. Men säg till i tid. Den tar ett par dagar att värma upp.

Hallen på övervåningen

Hallen på övervåningen. Trappen upp är brant och kan vara svår att gå i för den som ogillar branta trappor. Detta kan vara bra att känna till då toaletten ligger på övervåningen.

Sovrum uppe

Vår romantiska lilla kammare på övervåningen är mysigt inredd med två sängar och lågt i tak. 

Pärlsponten på väggarna sattes upp av Algots pappa någon gång i början på 1920-talet. Rummet målades och matta lades in när hela huset rustades i början på 1990-talet.

TV-rummet ligger på övervåningen.

På övervåningen finns en rymlig soffa och en TV med basutbudet av kanaler. Där finns även en extra säng.